nicuÎn cele trei partide disputate pe teren în acest an în returul ligii secunde, Mioveniul nu a cunoscut gustul succesului. Argeșenii au strâns doar două puncte, au marcat un singur gol și, cel mai probabil, vor intra în play-off de pe locul 5. Până una alta, „galben-verzii” își propun să spargă gheața la capitolul victorii în 2015, dovadă a seriozității cu care interpretează acest meci fiind deplasarea la Arad chiar de astăzi.
„Trebuie să evoluăm cum am făcut-o în tur, cu multă determinare şi cu atitudine. Chiar dacă nu am avut un început de sezon foarte bun, atmosfera este bună în continuare în lot. Ne-a prins bine şi această pauză, reuşind să căpătăm un moral bun în această perioadă. Era normal să fie puţină apăsare din cauza rezultatelor care nu au fost tocmai cele aşteptate. Am încredere mare că echipa va redeveni ce a fost şi în tur… am mari speranţe în acest sens”, a punctat din capul locului Claudiu Niculescu, a cărui echipă a avut două săptămâni fără meciuri oficiale.
Referindu-se la confruntarea de sâmbătă dimineața, de la Pîncota, antrenorul Mioveniului a adăugat pentru site-ul oficial al clubului (csmioveni.ro): „Ne aşteaptă un meci foarte dificil, cu o echipă în luptă pentru evitarea retrogradării. Au schimbat antrenorul de curând şi au adus un tehnician cu mare experienţă în fotbal, care cunoaşte foarte bine echipa noastră. Şi de-asta este foarte foarte dificil acest joc… Dar, noi mergem să câştigăm acest meci şi să reuşim odată să spargem gheaţa în acest retur, pentru că avem mare nevoie să începem cu un moral bun play-off-ul. Nu contează şi nu trebuie să se gândească cineva că adversara noastră este ultima în clasament. Toate echipele care au luat puncte şi au câştigat pe acest teren au făcut-o foarte greu. Terenul nu este nici foarte bun… dar pe noi ne interesează doar ceea ce facem noi”.
Fostul atacant al lui Dinamo ar trebui să conteze din nou pe Rada și Ayza, care revin după o lungă suspendare.

Recomandările redacției