Zi de grație pentru sportul din localitățile vecine, Chișineu Criș și Șimand, la Sala de Sport UAV Arad. Ambele au câștigat meciuri importante, handbalistele Crișului cu Târgu Mureș, iar juniorii Șimandului la futsal, cu Autobergamo Deva.
Formația de la poalele Cetății venea la Arad din postura liderului seriei a IV-a a Campionatului Național de futsal și le-a pus destule probleme gazdelor. După 1-1 la pauză, devenii au ratat șansa să intre în avantaj și au fost taxați cu vârf și îndesat de o formație a Șimandului mai pragmatică. S-a terminat 5-1, cu goluri înscrise pentru șimăndani de Jurj, P. Ujoc (2), Cordoș și C. Ujoc. „Sincer, după aspectul jocului și numărului de ocazii clare create, un rezultat de egalitate era mai corect. Dar, băieții au crezut în ei, au luptat până la final și au înscris în a doua parte a reprizei a doua golurile ce ne mențin în obiectiv. Am spus că vreau să ne calificăm în faza superioară și suntem în grafic. Țin să felicit ambele echipe pentru jocul de sâmbătă, echipa din Deva ne-a întins serios, se vede că au jucători care evoluează inclusiv în prima ligă de futsal rezervată seniorilor”, a spus Dani Mărcuș.
Antrenorul Șimandului, ajutat de Dumitru Buruiană, i-a avut la dispoziție pe: Alex Stejar, Raul Borod, Andrei Cordoș, Paul Ujoc, Narcis Jurj, Paul Ujoc, Raul Malița și Claudiu Ujoc. Șoimii mai intră pe parchet de abia pe 24 fe­bruarie, la Timișoara, cu Informatica.

Recomandările redacției