CN de Futsal Under 19: Șimandul încheie cu o înfrângere turul de campionat

0
384

Șoimii Șimand a încheiat turul de campionat în Campionatul Național U19 la futsal cu o înfrângere, 6-10 pe terenul celor de la West Deva. Cu toate acestea însă, echipa antrenată de prof. Daniel Mărcuș se află în continuare pe primul loc în seria a 5-a, la ega­litate de puncte cu adversarul din ultima etapă, dar cu un golaveraj superior.
Laurențiu Onaca (2), Robert Balog (2), Denis Cordoș (1) și Claudiu Ujoc (1) au fost marcatorii Șimandului, din lotul deplasat la Deva mai făcând parte: Alex Stejar, Narcis Jurj, Fabian Neag și Fabian Bătrânu. „A fost un meci bun, echilibrat, dar
ne-au învins pe final. La pauză ne conduceau cu 4-3, mai apoi am trecut noi la conducere, dar nu am reușit să păstrăm avantajul. Am făcut multe faulturi, după care au înscris de două ori din lovituri de la 11 metri. Felicit ambele echipe, pentru noi urmează Cupa României, care va debuta la începutul lunii decembrie”, ne-a mărturisit antrenorul șimăndanilor, Daniel Mărcuș, ajutat de Dumitru Buruiană și Adi Cuc.
Înfrângerea de la Deva este primul rezultat negativ din acest sezon pentru „șoimi”, care după primele trei partide au avut punctaj maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.