cursuriIntreprinzătorii arădeni se pot perfecţiona profesional participând la cursurile de formare organizate de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii.

În luna septembrie vor fi organizate următoarele cursuri: expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene, manager proiect și cursul responsabil gestionarea deșeurilor  – destinate persoanelor care doresc să dobândească noi abilități, cunoștiințe și specializări.

„Cursurile de «Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene»  și de «Manager Proiect» vin în sprijinul celor care doresc să acceseze fonduri europene și care vor să implementeze proiecte cu finanțare nerambursabilă. Scopul cursului «Responsabil Gestionarea Deșeurilor»  este de a instrui persoanele desemnate cu gestionarea deșeurilor din cadrul companiilor în conformitate cu prevederile Legii 211/2011“, a susţinut Marius Cojocaru, reprezentant al Consiliului Naţional al Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Arad.

Cursurile se vor desfăşura după următorul program:1-3 septembrie se va ţine cursul Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene, între 4-5 septembrie – cursul Responsabil gestionarea deșeurilor şi între 4-30 septembrie – cursul Manager proiect.

Informații suplimentare privind cursurile enumerate mai sus puteți găsi la e-mail: cursuri@imm-arad.ro sau la nr. de tel. 0727-200215.

Recomandările redacției