boni1Cea de-a doua ediţie a campionatului de minifotbal între licee „Ladislau Bonyhadi” a ajuns la final, câştigătorii din acest an fiind cei de la Colegiul Economic. În finală, aceștia s-au impus în faţa celor de la Liceul „Mihai Viteazul” din Ineu, după executarea loviturilor de departajare. La capătul unui meci spectaculos, în care s-a văzut dorinţa de victorie a fiecărui jucător, tabela s-a oprit la 3-3. În cele două semifinale s-au mai calificat echipele Liceului cu Program Sportiv Arad şi a Liceului Teoretic „Mihai Veliciu” Chişineu Criş.
Cele două au disputat finala mică, echipa din Chişineu-Criş adjude­cându-şi locul III tot după executarea loviturilor de departajare.
Echipa de pe locul I a fost premiată cu un set de echipament format din maiou plus şort (14 bucăţi). Primele trei echipe (finalistele şi câştigătoarea finalei mici) au primit câte o minge, iar toate echipele participante au intrat în posesia unei diplome și al unui set de materiale promoţionale cu însemnele „Bătrânei Doamne”.
Performerii turneului, însemnând cel mai bun jucător (Raul Marinescu -Economic), golgheterul (Mihai Hrezdac – Ineu) şi cel mai bun portar (Alexandru Tulcan – Chișineu-Criș) au primit câte o geantă de antrenament, câte o şapcă cu Ford şi câte un voucher de 50 de lei la fast food-ul „Pit Stop” din Arad.
Organizatorii campionatului (Consiliul Judeţean al Elevilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Suporter Club UTA) mulţumesc tuturor sponsorilor pentru ajutor: Fast Food Pit Stop, Old Lady`s Pub, Bulevard Print, precum şi gazdelor de la Şcoala Gimnazială „Regina Maria”. SCU apreciază implicarea exemplară a elevilor și le mulțumește în mod special elevilor şi profesorilor de la şcolile din judeţ care s-au deplasat la Arad pe cheltuiala proprie pentru a participa turneul ce poartă numele golgheterului UTA-ei din primii săi ani de glorie, Ladislau Bonyhadi.
De asemenea, zilele trecute, SCU cu ajutorul Galleria Mall a acordat 150 de vouchere şi gratuităţi copiilor din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al FC UTA S.A. ce pot fi folosite în magazinele cu articole sport din centrul comercial amintit.

Recomandările redacției