pereche1Pentru elevii de la Colegiul Na­ţional Vasile Goldiş „Dragobetele” a fost o ocazie nu doar de a aniversa o sărbătoare tipic românească, ci şi de a-şi pune în valoare cunoştinţele gene­rale. Astfel, în cadrul concursului „Dragobetele prinde fetele” mai multe perechi formate din elevi ai claselor a IX-a şi a X-a au trecut prin nu mai puţin de şase probe în vederea dobândirii titlului de cea mai reuşită pereche. Printre probele din concurs amintim pe cea de cultură generală, participanţii trebuind să identifice marile cupluri ale timpului, de la Hollywood sau din istorie, cea de dans şi proba declaraţiei de dragoste. Juriul concursului a fost format din profesorii Adrian Hantiu, Ioana Ivaşcu şi Diana Ciucur. Coordonatoarea proiectului a fost profesoara Simona Savulov, iar Consiliul Şcolar al Elevilor, reprezentat de elevii Roxana Roman, Roxana Diaconescu şi Andrei Pava, a făcut posibilă desfăşurarea acestei activităţi.
„Atmosfera a fost atât distractivă, cât şi incitantă, deoarece te ţinea cu sufletul la gură şi cu zâmbetul până la urechi la inventivitatea şi creativitatea elevilor. Am promovat o sărbătoare tipic româ­nească, iar aşteptările noastre au fost răsplătite de răspunsul pozitiv al elevilor”, ne-a declarat una dintre elevele organizatoare.
La finalul concursului perechile au primit titluri sugestive: perechea Negrea Alin, Vincze Timea a fost desemnată ca „Cea mai amuzantă pereche”; Golea Rareş, Laura Sîrb a primit titlul de „Cea mai echilibrată pereche”; Codrean Claudiu, Marţi Mădălina „Cea mai creativă pereche”; Uzum Leonard, Secman Andrea au fost consideraţi „Cei mai drăgălaşi”; Dubeştean Răzvan, Stana Denisa „Cei mai trăsniţi”; Don Andrei, Rotar Amalia au fost „Cei mai romantici”; iar Muntean Denis şi Hutopilă Andreea s-au ales cu titlul de „Cei mai timizi”.

Recomandările redacției