Muzeul are un nou manager de la finele acestui an. Sorin Bulboacă va conduce Complexul Muzeal,  acesta fiind numit în urma concursului pentru ocuparea postului.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Complexului Muzeal Arad a fost organizat recent. Singurul candidat – profesorul Sorin Bulboacă a reușit să obțină nota 9.40 în prima etapă şi în a doua etapă, nota 9.53. Așadar, rezultatul final a fost de 9.47.

Funcția de conducere a instituţiei a rămas liberă după plecarea din funcţie a lui Constantin Inel. Acesta din urmă s-a întors în Alba Iulia.

Contractul de management va începe din 1 ianuarie 2020 și are o durată de doi ani.

Sorin Bulboacă, născut în 1972 a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Istorie şi Filozofie și are masteratul în Studii Medievale şi doctoratul în istorie.

Este de cadru didactic în departamentul de Ştiinţe Psiho-Socio-Umane dn cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad, predând Istoria pedagogiei, Istoria medie a României, Introducere în istoria culturii şi civilizaţiei, Istorie medie universală şi Demografie istorică.

Recomandările redacției