connect-r_dianageorgescuÎncă un cuplu din lumea mondenă a decis să se despartă! După cinci ani de iubire aparent fără cusur, Connect-R (30 de ani) şi frumoasa lui logodnică, Diana Georgescu (26 de ani), au pus punct relaţiei.

Connect-R, pe numele său real Ştefan Mihalache, a dat lovitura pe piaţa muzicală anul trecut, cu piesa “Eu vara nu dorm”, care i-a rotunjit veniturile cu peste 250.000 de euro.

Însă, pentru aceşti bani, solistul a stat mai mult pe scenă decât pe acasă, fapt ce a deteriorat serios relaţia cu iubita lui cu trup de sirenă, Diana.

În plus, când artistul a vrut să o ia de nevastă, în urmă cu vreo trei ani, ea l-a amânat, reproşându- i că încă nu s-a maturizat suficient încât să îl însoţească la altar.

Cântăreţul era tot mai nervos

Frumuşica sa logodnică, Diana Georgescu (26 ani), a confirmat pentru Libertatea, pe un ton sec, despărţirea, iar Connect- R, care a dorit să pară stăpân pe situaţie, a dat de înţeles că decizia nu este definitivă, fiind vorba mai degrabă despre o pauză pentru reevaluarea sentimentelor.

Ajuns în culmea gloriei, dincolo de zâmbetul afişat pe scenă, când vine vorba despre concerte, fostul hiphoper pare pus numai pe certuri.

Îşi mustră fanii, cum s-a întâmplat la Câmpulung Moldovenesc, când a umilit în public o adolescentă, la un bal de liceu. Apoi s-a certat cu Alex Velea, cu care a cântat în duet piesa “Dacă dragostea dispare”.

Cei doi artişti s-au înjurat, fiecare- n grupul său de prieteni, din cauza acestui hit, pe care fiecare l-a inclus în repertoriu, interpretat însă în manieră proprie.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției