cjaConsilierii judeţeni, întruniţi joi, în şedinţa ordinară din această lună, au aprobat 24 de proiecte printre care şi cel privind rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli pe anul 2014.

Printre proiectele aflate pe ordinea de zi, care au fost aprobate de consilierii locali, se numără şi cel privind aprobarea Strategiei Judeţene Antidrog pentru perioada 2014-2020 şi a Planului de acţiune pentru implementarea acestei strategii.

De asemenea, au mai fost aprobate taxele şcolare pentru anul şcolar 2014-2015 şi tarifele pentru tabere care vor fi percepute de Centrul Cultural Judeţean Arad.

Tot pe ordinea de zi s-au mai aflat proiecte privind aprobarea taxelor pentru serviciile prestate de Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad, şi cel privind taxele care urmează să fie percepute de Complexul Muzeal Arad, din anul 2015.

Consilierii judeţeni au mai aprobat, cu unanimitate de voturi, transferul în interesul serviciului pe funcţia de director general al Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului al Erikăi Stark.

Totodată, consilierii judeţeni au mai aprobat Înţelegerea de colaborare între judeţul Arad şi judeţul Baranya din Ungaria.

 

 

Recomandările redacției