crisDacă Federația Română de Fotbal nu schimbă regulile în timpul jocului, Europa Crișul Chișineu-Criș și-a câștigat deja dreptul de a evolua și în sezonul următor în eșalonul trei. Însă, cu acest lucru mai trebuie să fie de acord și Consiliul Local din orașul de pe malul Crișului Alb, care se întâlnește chiar astăzi într-o ședință ce are pe ordinea de zi și soarta clubului de fotbal. „Votul oficialităților locale este singurul ce ne va spune dacă vom continua în Liga a III-a sau în Liga IV-a. Din câte știu eu, domnul Gombos este dispus să suțină activitatea clubului și pe mai departe în eșalonul trei, e rândul domnilor consilieri să decidă calea de urmat”, ne-a mărturisit Daniel Cherecheși, mana­gerul clubului Crișul Chișineu-Criș.
Chiar dacă relația sa cu Karoly Gombos este una de prietenie, Cherecheși nu a revenit deocamdată și pe funcția de vicepreședinte al Europei și nici nu va mai activa niciodată la acest club și asta pentru că: „Dacă rămânem în Liga III-a, numele grupării noastre devine Crișul Chișineu- Criș. Europa dispare automat din titulatura noastră. Oricum, e prematur să spun acum dacă voi mai activa ca oficial în Liga a III-a, depind și eu de hotărârea consilierilor. Eu sunt la dispoziția lor, ei decid pentru mine”, a mai explicat fostul atacant, care și-a reluat deja atribuțiile la Centrul de Copii și Juniori ai Crișului. În acest sens, Cherecheși îi așteaptă pe toți copiii născuți în anii 2004, 2005, 2006 și 2007 în fiecare zi de marți și joi la selecția organizată la stadionul din Chișineu Criș.
În fine, jucătorii Europei – Crișul au intrat în vacanță de ieri. Toți fotbaliștii și-au manifestat dorința de a continua la echipă, doar că la trei dintre ei s-a renunțat deja. „Contor și Apetri au avut pretenții exagerate pentru ceea ce putem oferi, iar la Hîrciagă s-a renunțat din motive tehnico-tactice”, ne-a mai mărturisit Chere­cheși, care a participat la ședința de final de sezon de la Europa în calitate de reprezentant al oficialităților locale din Criș.

Recomandările redacției