clm[1]Consilierii locali au fost convocaţi într-o şedinţă extraordinară, care va avea loc joi, de la ora 14.00, în sala regele Ferdinand.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Studiului de fezabilitate pentru  obiectivul de investiţie „Lucrări de protecţie a suprafeţei active a locurilor de joacă amplasate  în parcurile din zona Falezei Mureşului din Municipiul Arad, dar şi un proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad, referitoare la repartizarea excedentului bugetar al Municipiului Arad.

De asemenea, va mai fi supus votului un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2014.

Tot pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Arad şi un proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului, al planului de management şi a duratei pentru care se va încheia contractul de management al managerului Filarmonicii de Stat Arad.

Ultimele proiecte de pe ordinea de zi vizează aprobarea a două Planuri Urbanistice Zonale, unul pentru obiectivul „Etajare clădire, schimbare de destinaţie în spaţiu comercial la parter şi birouri la etaj, în municipiul Arad, str. Sava Tekelija nr. 11, şi unul pentru obiectivul „Construire clădire cu funcţiuni mixte D+P+8E, Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 139 – 151.

 

Recomandările redacției