ene11În momentul în care a prins echipa în detrimentul lui Gabi Siminic, juniorul împrumutat de „Bătrâna Doamnă” de la CFR Cluj a făcut parte din titularii lui Adrian Falub. Cornel Ene şi-a făcut destul de bine treaba în defensiva utistă, iar, ca bonus, a venit şi golul primei victorii utiste în acest sezon (1-0, în deplasarea cu FC Olt).
Produs al fotbalului sătmărean, Ene ar trebui să rămână în Calea Aurel Vlaicu până în vara anului următor, dar fundaşul şi-ar dori să rămână şi după aceea la Arad. „Dacă lucrurile se clarifică la UTA şi cei de la club mă doresc în continuare acolo, mi-ar plăcea să îmbrac mai mult tricoul echipei. M-am acomodat rapid cu anturajul, sunt oameni de treabă la club, ca să nu mai vorbesc despre suporteri, pe care îi apreciez mult. Ştiu că e greu să mă impun la CFR Cluj, o echipă secundă nu există acolo, nu ştiu ce se va întâmpla cu mine după ce-mi va expira contractul de împrumut la UTA. Dar, nu  mă gândesc prea des la asta, fiindcă, deocamdată, vreau să dau tot pentru echipa la care joc”, a spus fotbalistul de 19 ani, care a dat impresia că este puţin dezamăgit de faptul că nimeni din Dealul Gruia nu a mai luat legătura cu el în ultima perioadă.
Acesta s-a mirat puţin că UTA şi-a mai amânat odată reunirea şi primul antrenament al anului va avea loc de abia pe 28 ianuarie. „Niciodată nu am început atât de târziu pregătirea de iarnă, dar dacă clubul are probleme… Personal, am alergat în vacanţă şi o voi mai face şi săptămâna asta pe un stadion cu pistă de atletism din Satu Mare, sper să fiu la nivel bun din punct de vedere fizic la reunire”, a adăugat Ene.
Chiar dacă s-a despărţit de 12 jucători în pauza de iarnă, cel puţin deocamdată, UTA nu a pus nimic în loc, dar, cel puţin tânărul fundaş, crede că echipa se poate descurca şi în actuala formulă. „Au rămas destui fotbalişti buni la Arad, cred că ne vom descurca în retur. S-ar putea să avem ceva pro­bleme din punct de vedere numeric, deşi există destui băieţi buni care pot veni de la echipa a doua a clubului. Dacă li se va da încredere, aşa cum s-a întâmplat cu mine, nu văd de ce nu ar confirma şi ei”, consideră Cornel Ene.

Recomandările redacției