Tot mai des încep să fie prinși cei care comercializează țigări netimbrate și trași la răspundere pentru acestea. Ultimii doi comercializanți au fost doi bărbați. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice îi cercetează acum pe cei doi bărbați care dețineau țigări de contrabandă, urmând ca acestea să fie vândute la un preț mai redus față de cel din magazine.
Astfel, primul bărbat este un arădean de 58 de ani. El a fost depistat în trafic, pe raza municipiului, în timp ce transporta într-un autoturism 3.000 de țigarete netimbrate, suceptibile a proveni din contrabandă, care urmau a fi comercializate în Arad.
Mai departe, cel de-al doilea bărbat a fost prins pe raza localității Vladimirescu. El a fost depistat un bărbat de 63 de ani, din aceeași localitate, în timp ce oferea spre comercializare 8.720 de țigarete netimbrate, suceptibile a proveni din contrabandă.
Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, cei în cauză fiind cercetați pentru contrabandă.

Recomandările redacției