copiiMulţi copii ar vrea să înveţe, dar nu au posibilităţi. Sute de copii aşteaptă suferind noul an şcolar, pentru că, părinţii lor nu au bani de rechizite, haine şi alte lucruri necesare pentru şcoală.

Arădenii cu suflet mare pot contribui la sprijinirea copiilor nevoiași, pentru umplerea ghiozdanelor, înaintea noului an școlar.

Asociația pentru Protecția Mediului, Turism și Educație din Arad a lansat campania „Suntem Uniți pentru Copii”, prin care dorește să ajute cu rechizite peste 50 de copii defavorizați din municipiul și județul Arad.

Pentru realizarea acestui proiect au nevoie de ajutorul dumneavoastră și al cetățenilor. Cei care pot și doresc să doneze rechizite școlare, ustensile utile ori jucării pentru copii între 6-15 ani, pot contacta organizatorii.

Donațiile se pot face până în data de 20 septembrie 2014 și se pot aduce la Gemi  Center (Micălaca), etaj 1 ->  Gemi Junior – Loc de joacă pentru copii (Program colectare donatii: L-D 14:00 – 21:00).

Organizatori și Parteneri sunt Asociația pentru Protecția Mediului, Turism și Educație Arad și Asociația Cetatea Voluntarilor.

Recomandările redacției