farmeculArădenii sunt invitați duminică, 20 iulie, începând cu ora 18.00, în Parcul Copiilor, situat pe Bulevardul Dragalina, la o nouă acțiune din cadrul proiectului Farmecul Copilăriei.

Cei dornici de o ieșire în în aer liber sunt provocați să își pună în aplicare imaginaţia şi creativitatea în cadrul acțiunii „Alimentaţie sănătoasă, platouri copilăroase şi haioase!”.

„Părinții împreună cu copiii vor avea misiunea de a crea cele mai copilăroase şi haioase platouri de mâncare. Platouri care să-i determine pe cei mici la o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată. Se vor realiza platouri haioase din alimentele preferate ale copiilor: mere, banane, caşcaval, roşii, struguri, măsline și multe alte produse delicioase.Vom asigura toate produsele necesare, dar așteptăm familiile de arădeni să vină cu idei ingenioase și să contribuie la cel mai haios platou”, a precizat consilierul municipal Mariana Cismaşiu, inuițiator al acestei acțiuni.

Farmecul Copilariei este un proiect susținut financiar și organizat de Primăria Municipiului Arad în fiecare duminică, în Parcul Copiilor din Arad.

Recomandările redacției