copil1Dumitru Copil a marcat unicul gol al meciului care a închis săptămâna fotbalistică a elevilor lui Roland Nagy și Sebastian Huțan. UTA II i-a învins sâmbătă cu 1-0 pe bihorenii de la Crișul Sînandrei, iar antrenorul arădenilor s-a declarat mulțumit de reușita fotbalistului așteptat de mulți ani să-și confirme uriașul talent: „e un moment zero și pentru el, sper să reușească să crească împreună cu echipa”.
A fost a doua confruntare a săptămânii pentru Botiș & comp., după cea de la Hidișel, câștigată cu 3-1. „Am întâlnit două echipe organizate la nivel de Liga IV Bihor. La Hidișel sunt câțiva fotbaliști experimentați, ca Pocian sau Bundea, e ceva frumos acolo, echipa joacă fotbal, e preocupată. Sînandrei, are antrenor tânăr, pe Ciprian Dianu, lotul e îmbinat, dar mai mult axat pe tineret. A fost un joc bun, un antrenament bun, cu adversar pe măsură”, a spus Nagy.
UTA II a început cu Bodea – Wild, Cotoc, Botiș, Suslak – Varga, Stănaia, Gheorghiță, Hlistei – Leucuța, Pavel. Din minutul 46, au intrat Mitrea – Raț, Vlad, Dobrean, Cl. Popa și Rus, Copil și Bulza au jucat începând cu minutul 60, „iar pentru ultimele 15 minute, am avut bucuria să contăm și pe Filaret. E pe un drum bun, ne-am bucurat de revenirea lui”, a punctat Nagy.
Roș-albii caută adversar pentru săptămâna viitoare, după ce meciul cu Ripensia a fost reprogramat pentru data de 4 martie. „Revin Ad. Popa, Măgulean, Capătă, care au avut probleme medicale ultimele săptămâni, așa că ne dorim să perfectăm cel puțin un joc”, a încheiat Nagy.
S.A.

Recomandările redacției