inecat

Încă un copil s-a înecat, în apele Mureşului. Nenorocire pentru mama unui băiat de 14 ani, din Arad, care s-ar fi înecat în Mureş. Tînărul a dispărut imediat ce a intrat în apă, în zona podului Traian. Femeia a ajuns imediat acolo, dar nu şi-a mai găsit fiul.„Cipri, Cipri, unde eşti, mamă, hai acasă, unde eşti, mamă!!!”, plânge dramatic mama băiatului. „Hai acasă, mamă… Doamne, dămi-l înapoi acasă…”.

Adolescentul, în vîrstă de numai 14 ani, a intrat în apele învolburate ale Mureşului, chiar dacă nu ştia să înoate, pentru a se răcori.„Unde eşti, mamă?”, plânge mama copilului, căzută la pământ.

Un martor ne povesteşte că merg copii acolo zilnic. „Sunt copii teribili, aici e o groapă mare, tot aici se bagă şi ăsta nici nu ştia să înoate”. Pompierii l-au căutat cîteva ore, însă în zadar. Trupul său nu a fost încă găsit.

Drama nu le-a impresionat şi pe trei fete care stăteau la plajă, câţiva metri mai în amonte. Tinerele nu s-au sfiit să îşi arate goliciunea, deşi acolo un tînăr şi-a pierdut viaţa.

 

Claudia Gavra

Cristian Cotuna

Recomandările redacției