copil rapit 1Fetița pentru care părinții săi s-au bătut în stradă a ajuns pe un pat de spital. Recuperată de polițiștii arădeni de la tatăl italian, care o răpise din brațele mamei, micuța a ajuns în secția de pediatrie a spitalului județean. E perfect sănătoasă, dar stă într-o secție cu bebeluși bolnavi. În spitalul din Arad, nimeni nu știe exact cine și când va duce copila acasă.
Puțin obosită după drum, fetița s-a recuperat rapid. A dormit foarte bine și are poftă de mâncare. „Suntem aici chiar lângă fetița asta foarte frumoasă, Medeea, e o draguță, un copil foarte frumos, o păpuşă, ar putea foarte bine să facă reclamă la laptele praf. Noi am primit-o cu drag, deși a ajuns la noi într-o situație nu tocmai fericită. Sperăm să se rezolve situația ei și să meargă acasă”, a declarat medic Rujia Ciurea, șef secție Pediatrie din cadrul Spitalului Jude­țean Arad.
Fetița a fost luată de medicii de pe ambulanță și internată în spital, după ce a fost luată din brațele tatălui. „În urma evaluării medicale s-a consta­tat că fetița e sănătoasă dar a ră­mas la noi internată la sec­ția de pediatrie petru că nu avem unde altundeva să o ținem. Sunt și copii bolnavi dar ea e într-o boxă cu copii care urmează să fie externați, așa că nu se pune problema să ia vreo boală”, a precizat medic Adrian Wienner, director medical Spital Județean.
Mama fetiței a sunat pe secția de pediatrie, ieri dimineață, dar nu a precizat când va veni după copil. Între timp angajații spitalului din Arad trăiesc cu frică. Se tem ca micuța să nu fie răpită din nou chiar de pe patul de spital. Pentru custodia ei se luptă cei doi părinți în două procese, unul în Italia iar altul în România.

Recomandările redacției