Copilul născut cu două penisuri ar putea avea și alte malformați; Neglijență crasă: mama nu a făcut analize în timpul sarcinii

0
618

Copilul născut la Maternitatea din Ploieşti cu o malformaţie rară – două penisuri, a fost transferat, marţi, la Spitalul Marie Curie din Capitală, viaţa nefiindu-i în pericol. Medicii spun că mama nu a făcut, în timpul sarcinii, nicio investigaţie medicală, un lucru de nejustificat.

Directorul medical al Maternităţii din Ploieşti, Călin Boeru, a declarat că, bebeluşul a fost transferat, marţi, cu o ambulanţă, către Spitalul Marie Curie din Capitală.

„Viaţa copilului nu este în pericol. Este un caz spectaculos şi medical, iar pentru părinţi e traumatizant şi trebuie investigat”, a declarat Boeru.

Acesta a mai precizat că mama, care are peste 20 de ani, nu a făcut nicio investigaţie medicală în timpul sarcinii, nici la sânge, nici ecografie.

Surse medicale au spus, că medicii bănuiesc că băieţelul ar avea şi alte malformaţii sau deficienţe şi chiar dacă ar fi operat, acesta ar fi traumatizat pe viaţă.

Un copil s-a născut la Maternitatea din Ploieşti cu două penisuri. Medicii spun că este vorba despre o malformaţie rară, cu care nu s-au mai întâlnit până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.