După o absenţă aproape îngrijorătoare iată,DSCN9861 prozatorul Cornel Marandiuc ne surprinde din nou cu lansarea pe piaţa literară a trei cărţi deodată.

Ieri după-amiază, la Galeriile „Turnul de Apă“ Cornel Marandiuc şi-a lansat cărţile „Romantica sălbăticie“, „Şi aterizam cuminţi cu soarele în faţă“ şi „Neştiutele aripi ale câmpiei“.

În prezenţa cititorilor săi fideli şi ai prietenilor, Cornel Marandiuc a fost prezentat de către scriitorii Dan Lăzărescu, Horia Truţă, Florica Ranta-Cândea şi de către Eugeniu Criste de la Arhivele Naţionale Arad. Aceştia s-au referit atât la personalitatea lui Cornel Marandiuc în calitate de scriitor cât şi concret, la cărţile lansate. Prezentările au fost întrerupte în mai multe rânduri de aplauze călduroase, prietenoase.

La urmă a vorbit Cornel Marandiuc, care a mărturisit, printre altele  că el nu-şi scrie cărţile pentru cititori ci pentru el însuşi, căci cărţile sunt oglinda în care îşi vede sufletul, în care îşi reflectă personalitatea.

Înainte de şedinţa acordării de autografe, câţiva dintre confraţi de-ai autorului au rostit cuvinte măgulitoare la adresa lui, unii dintre ei chiar dedicându-i poeme şi epigrame.

 

Recomandările redacției