cor_armonia 007Corul Armonia al Parohiei Ortodoxe Arad – Centru lucrează în această perioadă la înregistrarea unui compact-disc cu piese specifice Postului Mare. „Corul Armonia vine în sprijinul şi la solicitarea credincioşilor şi iubitorilor de frumos cu un set de cântece specifice acestei perioade cu o puternică încărcătură spirituală şi emoţională, a declarat dirijorul Ovidiu Boar”.
Ovidiu Boar speră ca înregistrările să fie gata până în Duminica Floriilor, sau chiar mai devreme. Compact-discul reprezintă rezultatul unei munci susţinute şi a unui efort neprecupeţit al membrilor corului şi va putea fi achiziţionat de la Catedrala Veche a Parohiei Ortodoxe Arad – Centru, dar şi din magazinele de profil. „Privind în viitor, ne-am bucura să putem dă­rui fidelilor noştri ascultători alte astfel de daruri muzicale, o componentă importantă a valorilor noastre creştine şi naţionale pe care noi dorim să le promovăm”, a mai spus conducătorul formaţiunii corale.
Corul Armonia al Parohiei Arad – Centru a împlinit 90 de ani de existenţă în 2009 şi numără în jur de 40 de membri. Este una dintre formaţiunile corale de muzică eclesială apreciate în această parte a ţării şi este condusă în prezent, aşa cum am spus, de maestrul Ovidiu Boar.

Recomandările redacției