În toți acești ani de când sunt la Compania Inteco Holding am promovat performanța, punctualitatea și seriozitatea! Cu aceste principii pe care le promovează Inteco Holding ca și companie am crescut și eu și m-au ajutat să mă dezvolt profesional și nu numai.

Tot timpul s-a investit în oameni, în utilaje, în proiecte și pregătire profesională, astfel ca totul să fie ca la carte! Investiții în balastiere, cariere de piatră, stație de asfalt, stație de betoane etc! Dar și investiție în cariere de profesioniști, de oameni!
Ne grăbim să tragem de urechi investitorii, să scriem nefondat, să blasfemiem fără să vedem conținutul sau ne „informăm“ insuficient și scriem după ureche. Nu ne dăm seama că în acest fel jignim nu doar omul care conduce compania, împotriva căruia poate avem ceva personal, dar desființăm și angajați, cariere clădite pe muncă cinstită, studii și nopți petrecute pe șantiere, ne batem joc de niște profesioniști, fără a ține cont de nimic.
Din păcate, sunt mulți ,,scriitori” care nu au doctoratul în ceea ce scriu. Eu îi numesc povestitori sau nivelari! Am început drumul Mâsca-Măderat-Arăneag, unde avem cele mai performante utilaje și materii prime!

Țin să precizez că dirigenția o avem de la Oradea! Vom avea și o conferință unde suntem bucuroși să fiți alături de noi!

Până în acest moment, diriginții sunt impresionați de logistica pe care o deține Inteco Holding și susțin cu fermitate că rar au mai văzut asemenea organizare!

Criticile sunt bune, de aceea avem democrație! Însă ar trebui să vină în urma unor analize profunde, a unor expertize tehnice și nu doar după privitul unor fotografii și fără cunoașterea întregului context. A spune doar o firmitură de adevăr eu știu că se numește minciună, spusă cu rea-voință, care duce de cele mai multe ori la manipulare.

Poate și noi greșim în calitate de constructori sau proiectanți, dar trebuie analizatîntregulconținut înainte să arunci cu pietre, susține inginerul Cosmin Gligor, Directorul de producție în cadrul Inteco Holding.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției