bogoselÎnfrângerea din derby ține Gloria la 8 puncte în spatele UTA-ei și la 10 depărtare de Progresul Pecica. Cum s-a anticipat, galben-albaștrii le-au dat alb-roșiilor o replică extrem de viguroasă, iar eșecul venit pe final le-a produs destulă amărăciune.
„A fost un joc bun. Știam că va fi greu, am întâlnit poate cea mai bună echipă  din campionat, cu investiții foarte mari în spate, care vrea, iar azi (n.a. vineri) a dovedit că și poate. Am intuit că jocul putea fi decis doar de faze fixe sau greșeli personale, cum s-a și întâmplat la golul lor. Dar nu credeam că mai putem pierde în minutul 87… Asta-i viața, uneori câștigi, alteori pierzi pe final de meci. Rămâne un meci peste nivelul diviziei D, ceea ce contează și pentru spectatori. Le urez baftă multă celor de la UTA”, a fost concluzia antrenorului glorist Costel Bogoşel.
Fostul apărător al UTA-ei și antrenor al lui ACU n-a contat pe una din cele mai grele piese, Alex Manea, suspendat. „S-a văzut lipsa lui la mijlocul terenului. În plus, pe Hulbăr am fost obligat să-l schimb, modificând astfel și linia de fund și întreg sistemul de joc. Am încercat și repriza a doua, dar atât am putut în momentul ăsta”, a comentat tehnicianul.
Rezultatul îndepărtează Gloria de obiectivul promovării, însă grupării finanțate de Sandu Ion nu-i rămâne decât să încerce să țină cât mai aproape. „Am avut o mică ședință înainte de meci, continuăm ca și până acum, încercăm să câștigăm fiecare meci. Sigur că e foarte greu să ne gândim la locul 1, însă vedem ce se întâmplă”, a confirmat Costel Bogoșel.

Recomandările redacției