crima
Un tânăr de 21 de ani, de etnie romă, a fost înjunghiat mortal, luni noaptea, în jurul orelor 22,00 – 00,00, la Felnac, de un bărbat de 37 de ani.
Din primele informaţii pe care le deţinem, se pare că totul a pornit de la un scandal declanşat între doi concubini, un bărbat de 37 de ani şi o tânără de 20 de ani. Aceştia au ajuns în cele din urmă la Poliţie pentru a da explicaţii despre ce s-a întâmplat între cei doi şi, se pare, au fost sancţionaţi pentru tulburarea liniştii publice.
La ieşirea de la secţie, au fost abordaţi de doi tineri, prieteni ai femeii,de 21, respectiv 23 de ani.
Spre casă, a izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul de 37 de ani a scos un cuţit şi a lovit în stânga şi-n dreapta cu o furie greu de stăpânit, rănindu-i pe cei doi tineri.
Din păcate, tânărul de 21 de ani, care a fost înjunghiat în zona gâtului, nu a mai avut nicio şansă, decedând la scurt timp.
Cealaltă persoană a fost înjunghiată în abdomen, fiind transportată de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Arad. La aceeaşi instituţie medicală a ajuns şi agresorul, care a suferit, la rându-i, răni.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, fiind deschis un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de omor, respectiv vătămare corporală gravă, urmând ca, după audieri, să se ia măsurile care se impun.

Recomandările redacției