Update 2

Dan Aurelian Ursu, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, întăreşte cele spuse de noi şi ne prezintă o poziţie oficială a instituţiei pe care o reprezintă: „În dimineaţa zilei de 20 august, pe fondul unui conflict spontan, M.C., de 77 de ani, a fost lovită de o femeie de 55 de ani cu un corp contondent (mobilier de bucătărie – n.r.) şi cu un cuţit în mai multe părţi ale corpului, leziunile provocate cauzându-i moartea. Suspecta de omor avea o fostă legătură de afinitate cu victima, aceasta fiindu-i, timp de 37 de ani, noră. Din primele cercetări, se pare că a fost vorba de un conflict spontan. S-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor şi, din câte am fost informat de către Pavel Palcu, procurorul de caz, s-a început chiar urmărirea penală. Avem, însă, o suspiciune privind starea mentală de sănătate a suspectei,aşa că am cerut internarea acesteia la un spital de psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate”

Update: Se confirmă faptul că femeia a fost înjunghiată cu un cuţit de mai multe ori, o lovitură fiindu-i fatală. Două degete îi sunt tăiate…Sadismul femeii nu se opreşte aici…Se pare că principala suspectă şi-a lăsat soacra (de fapt, fosta soacră) să moară în agonie şi, pentru a-şi încheia ritualul (satanic) a pus pe foc şi un miel, pe care îl ucise în prealabil.
Victima, de 78 de ani, a fost lăsată o săptămână în grija norei, nepoţii ei fiind plecaţi în concediu.

O femeie de aproximativ 60 de ani şi-a ucis soacra, în cursul acestei zile, factorul declanşator fiind, cel mai probabil, afecţiunile neuro-psihice de care suferea.
Se pare că victima, de 80 de ani, care locuia împreună cu nora sa, a fost ciopârţită de aceasta, fiind înjunghiată şi tăindu-i-se, cu un cuţit, câteva degete de la o mână.
Ba, mai mult, în nebunia sa, suspecta a ucis şi câinele familiei, care a sărit să-şi apere stăpână de furia femeii.
Revenim cu amănunte…

Recomandările redacției