balgbujDrumurile celor mai talentați goal-keeperi arădeni crescuți de Atletico Arad s-au întâlnit din nou. În aceste zile, Cris­tian Bălgrădean și Cătălin Bujor transpiră la antrenamentele echipei Dinamo București, reluând o mai veche rivalitate de pe vremea în care apărau culorile UTA-ei. În urmă cu trei sezoane, ambii erau „tăvăliți” de Dan Țapoș, pentru ca acum cel care se ocupă de ei să fie Florin Ţene.
Fostul internațional îl mai are sub comandă și pe macedoneanul Naumovski, care, fără îndoială, e opțiunea a doua pentru portar în „Groapă”. De fapt, Bujor recunoaște că mai are destul de tras până să prindă un loc în lotul celor de la Dinamo. „Reîntâlnirea cu Cristi Bălgrădean a fost foarte plăcută, doar că aici nu e vremea sentimentalismelor. Suntem la început de pregătire, antrenamentele sunt grele, dar ne vor prinde bine, asta e clar. Cel puțin eu nu am ambiții cu Cristi, sunt conștient că deocamdată nu pot concura cu el în adevăratul sens al cuvântului. A adunat deja destule meciuri în Liga 1, eu vin din spate, mi-ar plăcea să-i calc pe urme. Până una alta, trebuie să conving pe toată lumea că merit să rămân la Dinamo. De abia apoi, am putea vorbi de o concurență între mine și Cristi, dar, bineînețeles, una benefică, așa cum a fost la UTA”, ne-a declarat, Bujor, portarul de 22 de ani al Gloriei Arad.
În pregătiri cu „câinii roșii” se mai află un alt elev al lui Leo Pința, fundașul Alexandru Manea. Probabil, ambii fotba­liști arădeni vor face parte din lotul lui Dinamo ce va urca marți la Poiana Brașov, pentru primul cantonament al iernii. În tricoul „alb-roșu” al formației bucureștene mai evoluează și George Țucudean, autor a șase goluri în turul ediției de campionat 2012-2013.

Recomandările redacției