cezar_ouatuDupă ce Cristian Tudor Popescu a râs de Cezar Oautu, în legătură cu prezența lui la Eurovision, contratenorul îi dă o replică emoționantă. Jurnalistul nu s-a luat doar de stilul său de interpretare, dar i-a ironizat și numele de familie, solistul fiind deranjat de această din urmă glumă.

Decent și pe un ton calm, Cezar Ouatu i-a dat o replică emoționantă lui Cristian Tudor Popescu, după ce jurnalistul i-a ironizat numele de familie.

”Cum domnul Popescu are un tată căruia în poartă numele cu mîndrie, la fel și eu. Ieri (21 mai, n.r.) au fost trei ani de când mi-am pierdut tatăl. Această glumă oarecum previzibilă despre numle meu este dureroasă pentru mine. Nu am nimic cu domnul Popescu, îl respect ca jurnalist. Dumnealui are o voce de cap și un falest extraorinare. L-aș fi luat cu mine ca backing vocal la Malmo”, a spus Cezar la Happy Hour.

”Cred că numele de familie al domnului Cezar, Ouatu, ţine de predestinare. Pare că, într-adevăr, la capătul acestei desfăşurări sonore ar trebui să rezulte un ou”, au fost cuvintele rostite de Cristian Tudor Popescu acum câteva săptămâni, într-o intervenție la Europa FM.

 

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției