SANYO DIGITAL CAMERASenatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, este de părere că Traian Băsescu și Victor Ponta duc în fiecare zi un război televizat, miza fiind de fapt controlul asupra justiției. „În realitate, nici unul nu este interesat ca România să aibă o justiție independentă, în afara oricăror ingerințe politice. Victor Ponta și Traian Băsescu reprezintă același tip de politician, de care România nu mai are nevoie, sunt oameni care nu au nici o limită atunci când vine vorba de putere. Au același dispreț pentru statul de drept și independența justiției, fac aceeași politică a amenințării și minciunii şi demonstrează aceeași aro­ganță și nepăsare față de cetă­țeni”, a declarat Ioan Cristina.
Senatorul a precizat că nicăieri în lumea democratică cei mai înalți reprezentanți în stat – președintele și premierul – nu dau sentințe la televizor. „Noi, liberalii, respingem ferm acest tip de discurs și de comportament politic: n-o să auziți niciodată că un liberal, indiferent ce funcție are, își amenință adversarii politici cu justiția, dosarele sau închisoarea”, a spus Ioan Cristina.
Acesta a arătat că, „PNL este singurul partid care are ca prioritate rezolvarea punctelor importante de pe agenda românilor”.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției