Echilibrate valoric, Crișul Chișineu-Criș și Fortuna Becicherecu Mic și-au dat întâlnire pe Arena „Aurel Ardelean” pentru trei puncte extrem de importante în economia părții superioare a clasamentului. Gazdele aveau chiar miza podiumului ce și-au atins-o după un final nebun de meci.
Fiindcă au jucat mai bine în partea a doua, timișenii au trecut meritat în avantaj în minutul 80, prin Bîrză, însă „alb-albaștrii” au avut puterea să întoarcă meciul prin Nicu Modan, intrat în luptă în repriza a doua. „Știam că va fi o partidă dificilă. Am întâlnit o echipă bună, echilibrată, care nu a pierdut decât două partide până astăzi. A fost o primă repriză echilibrată, poate cu un plus pentru noi, după care într-adevăr ne-au dominat, au și marcat, dar când se termină cu o victorie nu pot decât să-i felicit pe băieți. Au dat dovadă de caracter, de ambiție și – până la urmă – fotbalul se joacă pe goluri. Asta e mentalitatea fotbalistului român, ­ mai ales când are cuțitul la os. Așa am marcat de două ori în ultimele zece minute, prin Nicu Modan, care a intrat foarte bine de pe banca de rezerve. Pe alocuri, s-a resimțit și o anumită oboseală, căci am tras de un lot destul de redus numeric. Chiar și în aceste condiții, am reușit să scoatem maxim, zic eu, o clasare pe podium. Băieții chiar merită felcitați pentru munca depusă, chiar dacă au fost jocuri în care am pierdut puncte pe momente de relaxare. Dar, suntem din nou pe podium, ca și în iarna trecută, iar în primăvară vom încerca să ne clasăm mai bine decât anul trecut. Vedem în iarnă ce este de făcut, sper să fim ajutați în continuare de Consiliul Local, avem nevoie în continuare de autoritățile locale, de domnul primar Burdan. Le mulțumim pentru ceea ce au făcut până acum pentru noi, dar mai avem în față o jumătate de sezon la fel de grea”, a spus Adi Abrudean.
Chiar în startul săptămânii, Crișul și-a anunțat despărțirea de Florin Mateucă, pentru ca astăzi la meci să apară, după mai multe săptămâni de absență și Mărmăneanu, care a avut o discuție cu managerul Daniel Cherecheși. Pe de altă parte, au apărut și ceva nume la capitolul posibile achiziții, iar unul dintre ele este cel al mijlocașului Florin Gâlcă. „Mateucă nu s-a mai prezentat la antrenamente din motive personale, este alegerea lui să ne despărțim, fiecare își decide singur viitorul. Au fost episoade greu de gestionat, dar chiar și așa am terminat pe podium. M-aș bucura să revină Florin Gâlcă, cred că s-a și înțeles verbal cu managerul nostru, am avea nevoie de el de un fotbalist muncitor și valoros ca el. Dar campania de achiziții o voi discuta în detaliu cu conducerea clubului în această iarnă”, a mai punctat „Știli”.

Recomandările redacției