crisDacă pe plan sportiv nu i-au ieşit planurile pentru acest sezon, fiind departe de locul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, Crişul Chişineu-Criş îşi consolidează imaginea unui club solid, beneficiar al unei baze sportive de cinci stele. Aşa se face că, de la sfârşitul anului 2011 şi până acum, Primăria a investit aproximativ 1 miliard de lei vechi pentru mobilarea vestiarelor, înlocuirea scaunelor distruse, în instalaţii sanitare, dar şi în alte retuşuri necesare.
Referindu-ne strict la echipa de fotbal ce ocupă locul patru în prezenta ediţie a primului eşalon judeţean, să spunem că adunarea se va suna pe 21 ianuarie. Deocamdată, singurele certitudini sunt despărţirile de Trif, Flavius Pavel, Turcaş şi Grădinaru, pentru ca la capitolul achiziţii să înregistrăm doar revenirea între buturi a lui Florin Rusu. „În acest moment, lotul nostru numără 18 fotbalişti, dar ne vom mai întări pe unele posturi. În principiu, căutăm un atacant, un mijlocaş dreapta şi un fundaş central”, ne-a mărturisit Daniel Cherecheşi, managerul clubului de pe malul Crişului, care  a confirmat şi rămânerea la echipă a ex. utistului Răzvan Fritea.
„Alb-albaştrii” se vor pregăti pe plan local pentru returul Ligii a IV-a, fixându-şi – totodată – şi primele meciuri amicale, cu Sântana, Pecica, Curtici şi Şimand.

Recomandările redacției