După amicalul cu UTA, pierdut cu 3-1, Crișul Chișineu-Criș a intrat în cantonament pe plan… zonal. Cazați la Motelul Olympia Nădab, „alb-albaștrii” se pregătesc zilnic pe terenul din comună sau la sala de forță și fitness, AFit Sport Center. Au ajuns și vor mai ajunge și la arena „Aurel Ardelean”, dar numai pentru a folosi pista de alergări.
La nivel de lot, să spunem că Petrișor Jichici a făcut un pas în spate din motive personale. Mijlocașul timișorean de 25 de ani ar fi fost la a doua aventură în tricoul Crișului, dar acum așteaptă alte oferte pe adresa sa. Probabil, Adrian Abrudean îl va utiliza pe Florin Teședan pe postul de mijlocaș central lăsat liber de Jichici, iar, mai nou, i s-a ivit și o soluție de atacant/mijlocaș ofensiv de bandă.
„De luni, se pregătește cu noi și Be­niamin Lazăr, un fotbalist ofensiv născut în anul 1999, care a activat în ligile inferioare din Austria. Îmi doream să-l văd la lucru în amicalul de marți, cu echipa a doua a celor de la Videton, dar acesta a fost anulat în ultimul moment de echipa maghiară. La antrenamente se implică, e un fotbalist interesant, ne vom decide în curând în pri­vința sa”, a punctat antrenorul Crișului.
Doar Onuțan se confruntă cu probleme medicale în cantonamentul formației de pe Crișul Alb, dar și tânărul fotbalist crescut de UTA se antrenează separat. Stagiul de pregătire se va încheia vineri seara, în weekend fotbaliștii sunt liberi, pentru ca săptămâna viitoare să aibă parte de antrenamente zilnice, dar și două teste, cu Ripensia Timișoara și Unirea Sânnicolau Mare.

Recomandările redacției