ebbensDouă rezultate negative au fost de ajuns pentru demiterea lui Ovidiu Stângă de la conducerea tehnică a celor de la CS U Craiova. Conducerea grupării susținute de Primăria orașului din Bănie a emis un și un anunț oficial intitulat sugestiv „Mulțumim Ovidiu”, în care se spune sec: „Conducerea Universităţii Craiova şi antrenorul Ovidiu Stângă au decis, de comun acord, rezilierea contractului. Universitatea Craiova îi mulţumeşte lui Ovidiu Stângă pentru activitatea desfăşurată în cadrul clubului şi îi doreşte mult succes în carieră”. Cu fostul mijlocaș al lui PSV Eindhoven pe bancă, „alb-albaștrii” au câștigat 8 meciuri, au bifat două remize și tot atâtea înfrângeri.
Până una alta, echipa a încăput pe mâna lui Silviu Lung și Laurens Ebbens. Probabil, fostul goal-keeper al naționalei și preparatorul fizic olandez vor conduce echipa și în deplasarea de la Arad, urmând ca în weekend oltenii să primească răspuns (cel mai probabil, pozitiv) din partea lui Petre Grigoraș. „Nu sunt omul care să se gândească doar la partea financiară în momentul în care bat palma cu o echipă. Nu vreau să păcălesc pe nimeni. Îmi doresc să cunosc toate aspectele problemei şi am promis că până duminică dau un răspuns. CS Universitatea este un proiect interesant şi de viitor. Mi-ar părea bine să lucrez acolo. Am stat doi ani şi jumătate la Târgu Jiu şi ştiu cât de iubită este Craiova în Oltenia”, a spus experimentatul tehnician, contactat în vară și de Adrian Marțian pentru a veni la UTA, însă – bineînțeles – a ales CFR Cluj.
Deși deplasarea din Calea Aurel Vlaicu nu contează deloc în economia luptei pentru promovare, craiovenii o tratează foarte serios. Ei sunt așteptați joi seara în orașul nostru, pentru ca vineri dimineață să se pregătească pe arena „Subcetate”.
Adrian Falub se arată neinteresat de așa-zisele frământări din tabăra adversarului și asta pentru că: „Ei au un drum, noi altul. De ce m-ar interesa cine pregătește meciul cu noi sau cine stă pe bancă? Și așa, nu cred că UTA va folosi cea mai bună formulă de joc sâmbătă, altele sunt meciurile importante pentru noi. Acum suntem ca și re­trogradați, putem vorbi altfel doar dacă batem Motru și Oltul acasă, dar și dacă vom mai scoate și alte puncte pe parcurs”.

Recomandările redacției