abiodun-vladiSuperba reușită a lui Cosmin Dobai ar fi meritat să fie sărbătorită cu un rezultat favorabil din partea trupei din Vladimirescu. În minutul 19, fotbalistul arădean a tras fantastic din lovitură liberă de la 30 de metri, cu boltă, mingea l-a depășit pe Narița și s-a oprit în păianjen!
Înainte cu șase minute, vizitatorii rataseră o lovitură de pedeapsă, Leuca reușind să-l remarce pe Mitrea, care nu e la prima ispravă de gen în acest campionat.
N-a fost să fie însă nici măcar un punct pentru formația lui Cristi Sculici. În minutul 38, Călin a taxat defensiva arădeană, reluând dintre 3 fundași o centrare expediată de pe flancul stâng de Corlățean.
În actul secund, vizitatorii s-au des­prins decisiv cu două goluri în minutele 58 şi 60. Acelaşi Călin a marcat din careu la colţul lung pentru 1-2, apoi Mitrea a degajat greşit în picioarele lui Gideon, care a lobat simplu şi spectaculos, 1-3.
Vladimirescu: Mitrea – Bobeiciuc (65 Cherciu), Ciobanu, Tudoroiu, Istin (80 Nol) – Abiodun, Dobai (70 Apostol), Purece (74 Lăsculescu), Drăgan, Kocsis – Păcurar.
Giarmata: Nariţa – Furdean, Dancia, Oneţ (65 Szalkai) – Rosenblum, Mihuţa, Leucă (62 Bungău), Marcu (76 Stoican) – Gideon, Călin.
Arbitri: Vasile Rodina – Sergiu Albu, Gabriela Toderaşc. Observatori: Gheorghe Bologan, Sorin Ciotlăuş.

Recomandările redacției