rugbyRugbiştii arădeni nu au mai apucat să joace în ultimele două săptămâni. După ce sâmbăta trecută au câştigat la masa verde, 5-0, prin neprezentarea celor de la Năvodari, studenţii şi-au amânat meciul de la Iaşi, contând pentru etapa a zecea a Diviziei Naţionale, care trebuia să se dispute mâine.
„Ne lipsesc nouă jucători, toţi bolnavi, majoritatea cu viroze respiratorii. Meciul s-a amânat, pro­babil se va disputa în august. Mai facem mişcare câteva zile, avem la sfârşitul lunii rugby în şapte şi apoi puţină vacanţă, campionatul urmând să se reia în luna august. La ce lot avem, eu zic că ne-am prezentat bine în primele nouă etape, dar se putea şi mai bine”, ne-a declarat căpitanul CSU Arad, Marian Grindei.
Runda a zecea îşi consumă în weekend celelalte trei meciuri: RCM Galaţi – Ştiinţa Petroşani, Bucovina Suceava – Stejarul Buzău şi CS Năvodari – RC Bârlad. Cu 19 puncte şi un bilanţ de patru victorii, toate obţinute acasă şi cinci înfrângeri, echipa universitară ocupă locul şase în clasament. Ierarhia este condusă de Poli Iaşi, 40 de puncte, urmată de Stejarul Buzău, 38 de puncte şi RC Bârlad, cu 24 de puncte.
Următorul meci al studenţilor este programat pe 3 august, când în Sînicolau Mic va sosi Ştiinţa Petroşani. Până atunci, CSU Arad merge pe 28 iunie la al doilea turneu de rugby în şapte, studenţii urmând să participe la trei din cele cinci turnee programate.

Recomandările redacției