O mare parte din arădeni s-au mobilizat și au ieșit la primul tur al alegerilor prezidențiale. Diversitatea celor aleși de locuitorilor din municipiu este destul de mare. După ce am discutat cu cetățenii care și-au exercitat dreptul de vot, ne-am dat seama că sunt mulți au ales cu actualul președinte. Unii și-au dorit ceva nou, astfel alegând pe cineva care le-a inspirat încredere.

Am votat cu Paleologu, cred că România merită o schimbare. Conform constituției președintele nu poate să facă mare lucru. Degeaba promite Dan Barna că o să facă foarte multe pentru țara noastră, îi este imposibil. Consider că Theodor Paleologu este un om cult. Vreau să fiu reprezentată de un om inteligent. Am înțeles că tatăl lui a fost ambasador, înseamnă ca a primit o educație corespunzătoare. L-am studiat, am văzut că este un om etic și mi-aș dori ca fața lui să reprezinte această țară“ , a declarat Georgiana, în vârstă de 19 ani.

Am ales ce am considerat eu că este mai bine, adică pe actualul președinte. Principalele motive ar fi că s-a descurcat bine până acum și că acum avem un nou guvern. Probabil acum o să reușească să se înțeleagă cu guvernul. Sunt sigur că dacă rămâne Iohannis președinte o să fie foarte bine. Nu am fost convins de nici un alt contracandidat, ba din contra, unii nici nu știu cum au ajuns până aici. Dacă se dădea un test de gramatică din prima, Viorica sigur nu trecea de el“, a povestit Gabriel, în vârstă de 37 ani.

România are nevoie de o schimbare, de aceea am votat Dan Barna. El este singurul care vrea să scape țara aceasta de penali. Politicienii din această țară sunt foarte corupți, la mulți le este frică de Dan. Încurajez cât mai mulți români să voteze Dan Barna și în turul doi. Am încredere că cetățenii acestei tări, dar și cei din diaspora. Sunt sigur că au ales cu cap. România o să se schimbe radical dacă o să avem un președinte onest și care știe să spună nu corupției și penalilor din funcțile publice“ a relatat Răzvan, în vârstă de 30 ani.

Recomandările redacției