georgiuPatru goluri a reușit fotbalistul cu profil ofensiv pe care „Știli” Abrudean l-a dorit atât de mult la Ineu în amicalul cu Aqua Vest, disputat sâmbătă pe cocheta arenă din Șofronea. A fost 8-1 pentru liderul Ligii a IV-a, cu celelalte goluri înscrise de alți doi „grei” din lot, Alin Drăgan și Georgiu, dar și de un exponent al noului val, Șulumberchean. „George Petcuț e un real câștig pentru noi, iar jucătorii tineri au prilejul de a învăța lucruri care țin și de cultura fotbalistică pe care o dețin câțiva fotbaliști din lotul nostru trecuți pe la echipe de o anumită valoare”, a comentat antrenorul Ineului, satisfăcut moderat după victoria căreia nu i-a uitat caracterul amical. „Sunt mulțumit de joc și angajament, scorul mă interesează mai puțin. Important e că suntem pe o pantă ascendentă și ce am lucrat începe să se concretizeze. Mai avem de pus la punct anumite aspecte, dar, până începe campionatul, vom fi pregătiți la toate capitolele”, a transmis fostul mijlocaș.
Abrudean a mărturisit că e mulțumit de efectivul pe care-l pregătește și că nu-și mai dorește alte transferuri. Gândurile Ineului se îndreaptă, clar, spre câștigarea titlului de campioană județeană, apoi spre barajul ce duce la Liga a III-a. „Am mai spus-o, sunt foarte mulțumit de lot. Nu avem probleme de ordin medical, ceea ce înseamnă că băieții au grijă și de viața extrasportivă, sper să fim feriți și în continuare de așa ceva. Lucrurile sunt pe un făgaș normal, suntem sprijiniți de autoritățile locale, cărora țin să le mulțumesc în mod deosebit pentru tot”, a concluzionat „Știli”.
Pașcalău – Voștinar, Iaroș, Nicolau, Talpaș – Petcuț, Iambor, Nădăban, Sg. Popa – Georgiu, Drăgan a fost formația de start în amicalul de la Șofronea, apoi au mai intrat Ana – Malancu, Sabău, Berar, Morar, Hrezdac și Șulumberchean.
Marți, Ineul joacă la Vladimirescu, iar sâmbătă are întâlnire cu Șiria. S-a discutat, pentru 2 martie, de un ultim test pe care zărăndanii îl doresc în compania UTA-ei. O confruntare cu Bătrâna Doam­nă are oricând prioritate și se așteaptă răspunsul din Calea Aurel Vlaicu…

Recomandările redacției