Dan Cuedan speră să găsească variantea cea mai bună la Under 21

Dan Cuedan speră să găsească variantea cea mai bună la Under 21

Zaharia (Minerul Lupeni), Chitucea (Muncitorul Reșița) și Ugoceanu (Marcel Băban Jimbolia) au fost încercați de antrenorul Dan Cuedan în amicalul de la Pecica. Alb-negrii s-au impus cu 2-1 în fața Progresului, iar ultimul, care ocupă postul de fundaș central, l-a determinat pe antrenorul Pîncotei să-l țină în programul echipei.
„Zaharia s-a accidentat în repriza secundă, n-am putut să ne dăm seama de potențialul lui, am renunțat la el și la Chitucea, dar pe Ugoceanu vrem să-l vedem și cu Gloria”, a dezvăluit fostul mijlocaș.
N-au fost pe teren contra Progresului Sălăjan, Lengyel, Dubeștean și Issa, care s-au antrenat separat, la fel ca și Flavius Cuedan, integrat în pregătire atât cât îi permite starea de sănătate. Burian a ratat confruntarea de ieri pentru că s-a accidentat la încălzire. „A fost un meci bun, am reușit să închegăm faze bune de poartă, am avut și vreo trei bări. La nivelul la care ne aflăm acum cu pregătirea, eu zic că e OK”, a spus veteranul Cristi Irimia.
Sâmbătă dimineață, la ora 11,00, Șoimii Pîncota vine în Arad, pentru un amical cu Gloria. Dacă nu intervine nimic, meciul se joacă pe Telecom. Luni dimineață la 10,00, efectivul alb-negru se mută în Ungaria, la Battonya, pentru cantonament.

Stadionul e bun pentru liga secundă!
Ieri dimineață, arena din Pîncota a fost inspectată de un reprezentant al Federației Române de Fotbal. Președintele Pavel Piroș a transmis avizul favorabil acordat, după ce s-a verificat îndeplinirea tuturor criteriilor. Așa că Șoimii au certitudinea că stadionul lor poate găzdui meciuri din eșalonul al doilea!

Recomandările redacției