„Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: „Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi” (Geneza, Capitolul I, 27, 28).
Așadar, Dumnezeu s-a adresat familiei, formată din bărbat și femeie, nicidecum unor cupluri de homosexuali, care nu au cum să împlinească porunca de a înmulți numărul oamenilor. În schimb, cu perseverență și răbdare, cu tenacitatea picăturii de apă care, perpetuată, poate să străpungă granitul, homosexualii pot să-și însușească a doua parte a poruncii biblice, aceea referitoate la stăpânirea pământului. Răstăl­măcind versetul 27, au pretins că îl și respectă, că se înmulțesc, propovăduind dreptul cuplurilor gay de a înfia copii! Pentru că, este la mintea cocoșului, un copil crescut de doi homosexuali are toate șansele să ajungă și el la fel, chit că vrea, chit că nu. Legis­lația europeană este extrem de severă atunci când este vorba despre drepturile copilului, se merge până acolo încât unele proiecte legislative propun pe­depse drastice pentru mămicile care fumează în perioada în care sunt însărcinate, motivând că dreptul embrionului de a se dezvolta într-un mediu propice face parte din drepturile copilului! Actuala legislație europeană stipulează că „În toate acțiunile referitoare la copii, indiferent dacă sunt realizate de autorități publice sau de instituții private, interesul superior al copilului trebuie să fie considerat primordial”. Păi, atunci, dragi europeni, nu este un drept primordial al copi­lului să crească și să se dezvolte „din punct de vedere social și emoțional” sub îndrumarea MAMEI și TATĂLUI, ceea ce presupune bărbat și femeie, nu a părintelui A și părintelui B, cum se dorește să se scrie pe cărțile de identitate ale cetățenilor europeni? Cum s-a ajuns aici, cum au ajuns homosexualii să se apropie tot mai mult de „obiectivul” versetului 28 al Capitolului I al Genezei, cel referitor la stăpânirea pământului?
Mai întâi, ca să fim corecți și să respectăm drepturile omului, indiferent de orientarea sexuală, furia oamenilor „normali” a fost dirijată împotriva homosexualilor de către cei care doar îi folosesc, pentru ca ei înșiși să ajungă la putere, să stăpânească. Oricine are răbdarea și posibilitatea să se informeze asupra identității lide­rilor comunității mondiale a LGBT va constata cu stupoare că peste 90% dintre ei nu sunt homosexuali! Doar îi folosesc pe acești oameni, care nu au nicio vină, amăgindu-i că le apără drepturi pe care ei înșiși știu că nu le au, că au renunțat la ele, devenind ceea ce sunt. Pentru că, să fie clar: niciun om nu se naște homosexual, ci devine, din diverse motive. Iar cel mai al dracului motiv este ca un copil să fie înfiat de către doi homosexuali. Peste tot în lumea civilizată, accederea homosexualilor la funcții importante a fost stopată, nu pentru că nu se respectă drepturile omului, indiferent de orientarea sexuală, ci pentru că aceștia sunt extrem de șantajabili, odată prin dezvăluirea în fața opiniei publice a orientării lor sexuale, iar a doua oară prin șantajul emoțional. Putem să ne dăm seama ce ravagii ar face un senator de 70 de ani, homosexual, căruia i-a fost plasat un gigolo de 30 de ani! Sub presiunea „iubi­tului” senatorul, sau orice altă persoană cu funcții importante, semnează cu ochii închiși contracte dezastruoase pentru stat, umple de bani firme străine, în detrimentul țării sale. Și, uite așa, am ajuns la motivul care mi-a declanșat furia: Asociația VeDem Just, fondată de către celebrul Cristi Danileț, spune că „Referendumul din 6-7 octombrie nu are legătură cu adopția. Mai mult, adopția de către un homosexual este permisă și în prezent. Interdicția unui asemenea drept pe considerente de orientare sexuală nu este permisă de instrumentele internaționale obligatorii pentru România” ! Mă văd obligat să repet: nu vorbim despre o interdicție pe „considerente de orien­tare sexuală”, ci despre drepturile copilului, care este deasupra tuturor drepturilor omului! Iar dacă, într-adevăr, actuala legislație din România, la porunca UE, prevede posibilitatea adoptării de către homosexuali, România trebuie să spună clar că nu se supune acelei legislații europene, pentru că este una care se bate cap în cap cu legislația europeană privind drepturile copilului! Iată, un mi­nunat prilej ca România, care va deține președinția Consiliului Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019, să participe activ la elaborarea unei legislații corecte europene, să demonstreze că nu mai este un simplu lacheu care culege de sub masă oasele aruncate de către jupâni!

Recomandările redacției