femeie_la_fereastra_thinkingMajoritatea oamenilor cred că relaţiile la distanţă sunt sortite eşecului. Adevărul este că şansele ca o astfel de relaţie să nu meargă sunt la fel de mari ca în cazul uneia „normale”. Mai mult, două persoane care reuşesc să treacă peste dezavantajul distanţei pot stabili o legătură cu adevărat profundă şi puternică.
Vorbiti cat mai mult

Faptul ca nu sunteti unul langa celalalt din punct de vedere fizic nu inseamna ca nu puteti fi… aproape! Telefon, e-mail, Messenger, Skype – foloseste orice metoda de comunicare pentru a pastra legatura cu iubitul tau. Surprinzator, barbatii sunt mai sinceri si mai inclinati spre confidente atunci cand discutia are loc la telefon si nu fata in fata. Profita de acest lucru si poarta-te ca si cand ai fi la o intalnire reala. Sau, si mai bine, imagineaza-ti urmatoarea situatie: te afli intr-o sedinta, la cateva sute sau poate chiar mii de kilometri departare de iubitul tau, si primesti un SMS in care iti spune cat de mult te iubeste! Astfel de momente ofera un strop de magie relatiei si te fac sa „lupti” in continuare!

Pastreaza romantismul

Flori, o invitatie la cina, un mic dar – toate aceste „atentii” de care ne bucuram in mod normal devin inaccesibile intr-o relatie la distanta. Cu toate acestea, nimic nu te opreste sa-i trimiti iubitului tau o scrisoare plina de iubire, imprimata cu cativa stropi de parfum, sau, de exemplu, sa-i dedici o melodie de dragoste la radio! Aceste gesturi vor aduce un zambet pe fata partenerului si va vor aduce aminte ca niciun sacrificiu nu e prea mare atunci cand iubesti!
Sursa: Cum poţi face o relaţie la distanţă să meargă – Relaţii | Unica.ro

Recomandările redacției