jane_seymorDacă ai invidiat mereu potenţa financiară ale vedetelor, care le oferă acestora accesul la cele mai noi proceduri cosmetice de rejuvenare, iată un secret bine păstrat de această actriţă. Şi unde mai pui că este 100% natural…

Jane Seymour, la cei 62 de ani ai ei, le face invidioase pe actriţele mai tinere şi mai botoxate… În tinereţe a interpretat roluri încărcate de erotism, cum ar fi al fetei Bond din „Live and Let Die” (1973), unde a jucat alături de Roger Moore. Un rol cu care a cunoscut notorietatea internaţională este acela din serialul „Dr. Quinn, Medicine Woman”.

Dar, secretul tinereţii sale nu are legătură cu vreo poţiune magică, ci „vine din interior”.

„E vorba de calmul interior şi de încrederea pe care o emani ca persoană”, ne lămureşte ea. „Pe măsură ce avansăm în vârstă, ar trebui să avem chiar mai multă încredere în noi, datorită experienţei de viaţă acumulate, care întăreşte încrederea în sine şi oferă o altă perspectivă asupra lucrurilor”.

Un alt secret al actriţei este culoarea roşie: „Dacă ai o zi mai rea decât celelalte, poartă ceva roşu, auriu sau strălucitor”!
SURSA: http://vdt.antena3.ro

 

Recomandările redacției