cuplu_marriageNu uita de ce v-aţi despărţit în primul rând şi dacă nu reuşeşti totuşi să treci peste fosta relaţie, încearcă ş următoarele:

Legăturile digitale

Reţelele de socializare sunt la putere şi poţi contacta pe oricine în nenumărate moduri. Chiar şi pe fostul iubit, de care încerci să te desparţi şi emoţional, însă tocmai această uşurinţă cu care poţi îl găsi peste tot nu te lasă să mergi mai departe. Internetul se poate transforma în inamicul tău în cazul de faţă, aşa că şterge-ţi fostul iubit din toate listele! Şterge-l de la prieteni de pe Facebook, nu-l mai urmări pe Twitter şi ascunde pozele în care apare şi el, dacă ţi-ai făcut un obicei să te uiţi des la ele. Nu este o copilărie, cit e gândeşti la binele tău, în speranţa că-l vei uita mai repede.

Limitează-te

Povesteşte-le şi răspovesteşte-le prietenelor tale cum s-a petrecut totul, spune-le cât de rău îţi pare că v-aţi despărţit, plângi cât poţi de mult. Dar impune-ţi şi o limită temporală în care să faci asta: programează o dată de la care să nu mai plângi şi să nu te mai plângi că v-aţi despărţit. Nu este uşor, dar dacă te forţezi un pic vei vedea că te vei simţi mai bine.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției