beachvolley2Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat, cu ocazia Zilelor Aradului, pe terenul de volei pe plajă din cadrul bazei sportive a Facultății de Științe ale Educației, Psihologie, Educație Fizică și Sport a UVVG, anuala competiție sportivă la volei pe plajă Cupa UVVG Arad 2014. Întrecerea din acest an a fost adresată fetelor tocmai în scopul ca și acestea să fie motivate în practicarea acestui sport și a obține rezultate comparabile cu ale băieților.
Clasament final:
Locul I – Ornella Ivasiuc/Eleonora Talpeș – Hand United Arad/UVVG ProVolei Arad Locul II – Loredana Florincaș/ Raluca Iancu – Hand United Arad Locul III – Lorena Rechican/Iasmina Văleanu – Hand United Arad
„Competiția vine după rezultatele remarcabile obținute și în acest an de sportivii de la UVVG ProVolei Arad la Campionatele Națio­nale de volei pe plajă de la Bucu­rești: campioni naționali la categoria Juniori – Adrian Matica/Robert Vîrlan – ultimul de la CSS Bega Timișoara și vicecampioni naționali la Cadeți – Adrian Aciobăniței/Alin Jugan, dar și locurile 5 – Adrian Both/Vlad Druțău și 6 – Filip Tocoian/Walter Șipoș la Cadeți și Juniori. Menționăm și prestația junioarelor Claudia Lazăr/ Eleonora Talpeș – ocupantele locu­rilor 9-12 la competiția junioarelor”, a spus Radu Sabău, preşedinte UVVG ProVolei Arad.
Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad, unul dintre organizatorii evenimentului, alături de Petre Vidican, a subliniat că, a fost probabil ultima competiție organizată în Arad la volei pe plajă din acest an pentru că sportivii au început deja pregătirile pentru voleiul de sală: „În prezent aproape toți sportivii clubului sunt plecați în vacanță, după ce aproape toată vara au fost angrenați în diverse competiții. Pe această cale mulțumesc
d-lui Primar Gheorghe Falcă, aleșilor locali ai Primăriei Aradului, domnului Nicolae Ioțcu – președintele CJ Arad și conducerii UVVG – domnului Președinte, prof. univ. dr. Aurel Ardelean și d-nei Rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci pentru sprijinul din fiecare an acordat dezvoltării voleiului pe plajă și voleiului în Arad”.

Recomandările redacției