Un vâlcean a fost arestat pentru 30 de zile după ce, iritat că plânge, a dat cu nepoțica lui de nici 3 ani, care îi fusese încredințată, de pământ.

În seara zilei de 10 septembrie, inculpatul, aflat acasă, în comuna Câineni, județul Vâlcea, iritat că nepoata lui (fetița surorii sale- n.r.) în vârstă de 2 ani și 11 luni, care îi fusese încredințată de părinții acesteia spre creștere și educare în lipsa acestora, plângea, „a exercitat cu intensitate acte de violență asupra minorei, respectiv a aruncat-o și a proiectat-o pe podeaua din ciment a imobilului”, împrejurări în care victima a suferit un politraumatism cu traumatism cranio cerebral (cu hemoragie meningo- cerebrală) și traumatism abdominal (cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta și hemoperineu consecutiv).

Leziunile au dus la decesul victimei pe 12 septembrie la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Tragedia de la Vâlcea seamănă cu cea petrecută la Arad, cu fetița Antonia, cam de aceeași vârstă. Florin Beniamin Crișan și-a izbit cu capul de perete copilul vitreg până și-a dat ultima suflare, iar după aceea l-a tranșat ca pe un animal și i-a dat foc, aruncându-l ulterior pe un câmp, după care s-a dus să se culce liniștit neavând nici cel mai mic gram de remușcare.

Recomandările redacției