Bugetul General de Venituri și Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2023 se află depus la transparență. Este vorba despre „Proiectul de hotărâre se referă la adoptarea Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2023”. Documentația aferentă proiectului de act normativ, include: raportul de specialitate privind proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Arad, pe anul 2023, supus dezbaterii publice a Direcției Economice, Serviciul Buget, bugetul local detaliat pe anul 2023, anexe.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, la https://www.primariaarad.ro/dm_arad/portal.nsf/AllByUNID/transparenta-decizionala–proiecte-de-hotarari-00002226?OpenDocument , la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei. Contestaţii privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenta decizională se pot depune până la data de 01 02 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a institutiei, la link-ul:

https://www.primariaarad.ro/dm_arad/portal.nsf/AllByUNID/transparenta-decizionala-0002cd62?OpenDocument  ca mesaj in format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Materialele transmise vor purta menţiunea “Propuneri privind proiectul de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad “

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, la link-ul: https://www.primariaarad.ro/dm_arad/portal.nsf/AllByUNID/registrul-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-cu-privire-la-proiectele-hotararilor-autoritatii-deliberative-si-dispozitiilor-autoritatii-executive-numai-in-cazul-celor-cu-caracter-normativ-00002232?OpenDocument

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

Pentru cei interesati există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 1 februarie 2023.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției