Dacian Cioloș nu exclude candidatura la prezidenţiale

0
2385
European Commissioner for Agriculture Dacian Ciolos addresses the media at the European Commission headquarters in Brussels, Wednesday, Sept. 3, 2014. The Commission has today confirmed its intention to provide an additional 30 million euro ($39.4 million) of EU funding for the Common Agricultural Policy (CAP) promotion programmes starting in 2015, on top of the 60 million euro ($79 million) that is foreseen annually in the CAP budget. (AP Photo/Yves Logghe)

 

Liderul +PLUS, Dacian Cioloș, susține că în cazul în care partidul va considera util, el va candida la prezidențiale, dar și la alte alegeri din următorii doi ani. De asemenea, Cioloș a explicat că este în negocieri avansate cu USR pentru o candidatură comună la europarlamentare.”Nu exclud nimic. Nu exclud nicio candidatură în următorii doi ani. La alegerile locale nu voi participa, dar cu siguranţă voi fi pe listă la parlamentare. Dacă partidul mă va considera util pentru prezidenţiale, o voi face. Oricum, voi fi aici pe perioada campaniei.”, a spus Dacian Cioloș, la Adevărul Live.

Cioloș a explicat că este foarte probabil ca +PLUS să candideze pe liste comune cu USR la europarlamentare.

”Suntem în discuţii avansate cu USR. După Convenţia Naţională vom pune pe masă concluziile acestor discuţii. USR are tot pe 26 un Consiliu Politic. Putem ajunge al o alianţă electorală care să ducă la liste comune, dar poate fi şi o înţelegere pe liste separate. Există o mare probabilitate să mergem pe liste comune. Obiectivul nostru este să arătăm că în Opoziţie există o alternativă reală, cu oameni noi în politică, care au demonstrat că pot să construiască o viziune în care românii să aibă încredere”, a mai declarat Cioloș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.