pancotaEchipa din Pâncota a reușit, poate, cel mai bun joc de când a început ascensiunea ei. Absolut toți jucătorii au arătat determinare ma­ximă contra Pandurilor și calificarea ar fi venit, dacă la ocaziile lui Băd, Mihai și Monac era un strop în plus de luciditate. Și așa, alb-negrii rămân cu satisfacția unui nou meci memorabil, care a și stabilit o asistență record, cu circa 1,200 de spectatori.
„Am plecat din poziția de outsideri și îmi place să cred că ne-am ridicat la nivelul unei echipe foarte bune de Liga I. Ăsta este fotbalul, poți să faci un joc bun și să pierzi, poți să faci unul mai puțin bun și să câștigi. Am felicitat toți jucătorii care au intrat pe teren, le-am spus să aibă încredere în ei înaintea meciului. Jucătorii au calități și defecte, indiferent la ce nivel evoluează. Mă bucur foarte mult că am reușit să îi depășim la contactele unu la unu, la numărul de cornere, iar golul doi l-am primit contrar cursului jocului. Am dovedit că putem juca de la egal la egal cu oricine, așa cum suntem noi, echipă mică. Jocul ne dă speranțe pentru viitor”, a punctat Dan Cuedan.
„Nu neapărat a fost cel mai bun meci al nostru, te motivezi când joci cu un adversar superior. Am făcut meci bun și cu Bihorul și cu Vâlcea, repriza a doua”, a continuat antrenorul Șoimilor.
Anii 2012 și 2014 rămân de referință în istoria grupării din Podgorie, care a atins de două ori șaisprezecimile Cupei. „Am avut această strategie împreună cu domnul președinte Piroș, am hotărât să încercăm să oferim cât mai multe satisfacții locuitorilor orașului Pâncota, să ne facem cunoscuți. Să știți că am fost foarte aproape de calificarea în optimi! Am dominat jocul în mare măsură. Am jucători inteligenți. Nu e nimic, mergem pe drumul nostru, ne așteaptă un sfârșit greu de săptămână, întâlnim FC Olt, dar sper să găsim soluția bună și să învingem”, a încheiat fostul
mijlocaș.
Adversarii vin azi!
Pâncotanii își mută rapid atenția spre etapa a VI-a: patru zile distanță de meciul cu Pandurii, revin pe propria arenă pentru meciul cu FC Olt. Slătinenii arată seriozitate maximă înaintea confruntării, anunțându-și sosirea la Arad pe joi, după un antrenament susținut dimineață pe plan local. Odată ajunsă în Arad, trupa lui Dan Oprescu va efectua și vineri o ședință de pregătire, ultima înaintea jocului de sâmbătă dimineață.
Traseele celor două echipe până acum: 1-1 cu CSM Rm. Vîlcea, 0-2 la Metalul Reșița, 1-1 cu FC Bihor, 1-3 la Olimpia Satu Mare, pentru Șoimii Pîncota respectiv 1-2 la Unirea Târlungeni, 1-1 cu FC Caransebeș și 1-1 cu Fortuna Poiana Câmpina în dreptul Oltului, care a stat în etapa a III-a.

Recomandările redacției