pancotaTrupa din Pâncota e încă în va­canță, dar la nivel administrativ se pregătește strategia returului. Începutul săptămânii 7-13 ianuarie ar trebui să aducă stabilirea primelor coor­donate, după o întâlnire decisivă Pavel Piroș – Dan Cuedan.
„Reunirea echipei e fixată pentru data de 21 ianuarie, rămâne să decidem modalitatea de abordare a perioaderi de pregătire. Eu, ca antrenor, trebuie să mă adaptez și să fac o pregătire mai specială datorită condițiilor din fotbalul românesc”, a specificat Dan Cuedan. Tehnicianul și conducătorul Șoimilor au în minte și potențialele mișcări de trupe, iar concretizările ar putea să apară în scurt timp. „Vor fi noutăți. Punctele esențiale urmează să le comunicăm când se vor transforma în fapte. Sper ca împreună cu președintele să luăm deciziile juste care să ne asigure un retur bun. Dacă am reușit în vară formarea unei echipe bune, sunt premise să continuăm pe aceeași linie și în această iarnă”, a menţionat Cuedan.
Șoimii Pâncota e pe locul cinci din seria a V-a din eșalonul al treilea, cu 20 de puncte strânse în tur, cu 12 mai puțin decât liderul FC Hunedoara. Formația promovată vara trecută pe prima scenă n-a pierdut niciun meci în deplasare și e singura care i-a provocat probleme primei clasate, reu­șind un 3-3 la Hunedoara, după ce a fost condusă cu 3-0!

Recomandările redacției