ivanicaFostul atacant piteștean e primul transfer sonor al UTA-ei după promovare. Dănuț Ivănică a debutat pentru alb-roșii în amicalul cu Național Sebiș, făcând cuplu de atac în prima repriză cu africanul Anagor. Vârful care a jucat ultima dată sub comanda lui Dan Oprescu a vorbit despre așteptările sale și s-a arătat foarte ambițios.

„Și vara trecută am fost tot aici, după ce nu a mai mers treaba la FC Argeș am încercat să vin tot la o echipă de tradiție, atunci nu s-a putut și am mers la FC Olt. Știam că de data aceasta aici e altceva, am vorbit cu domnul Nagy, e un proiect de viitor bazat pe multă încredere și simt că se va face treabă bună. Am vorbit și cu domnul președinte, simt că e un om de valoare și încredere. M-am gândit la faptul că voi coborî un eșalon, ținând cont că eram junior și am promovat cu FC Argeș, am jucat doar la Divizia B. Mi-a fost puțin greu, dar ținând cont că e un proiect de viitor, nu e o problemă că joc un an la liga a treia pentru că știu că vom promova, am încredere mare că vom aduce echipa cel puțin în B”, a transmis Ivănică.

„Avem echipă foarte bună”

„Am venit aici convins că voi face parte din lot, nu am venit să văd cum este. A fost un semn de încredere din partea mea, să ne vedem față în față pentru a ne vedea caracterele. Am semnat pe trei ani, pentru că așa cum am spus, vreau să joc cu acest club în liga întâi, președintele mi-a spus că vom face totul pentru a ajunge în B cât mai curând. Eu sper ca toți băieții să fie la fel de optimiști ca și mine pentru că altfel nu se poate. Avem o echipă foarte bună, vom face treabă, încă o dată spun – vom ajunge în liga întâi, acolo este locul acestui club de tradiție!”, a adăugat atacantul.

Tristețe de Trivale

Descoperit de Nicolae Dobrin, Ivănică a trăit sfârșitul echipei ce s-a confundat cu marele fotbalist român. „Din păcate, fostul meu club FC Argeș nu mai este, dar locul Piteștiului este în prima ligă. SCM Argeș este în liga a treia dar domnul primar se implică foarte puțin, e păcat. Din păcate, după ce a murit Dobrin s-a stins și Argeșul. Sper ca măcar UTA să revină!”, a încheiat fotbalistul.

Radu Romanescu

Recomandările redacției