MititiRepatriat vara trecută de zăbrăneni după o perioadă petrecută în Germania, veteranul Dănuț Mițiți a primit credit să conducă echipa Victoriei de pe banca tehnică în a doua parte a sezonului 2012-2013.
Mițiți (40 de ani) a fost unul dintre oamenii de bază în tur, când a îndeplinit și rolul de antrenor secund al lui Gigi Cameniță, dar s-a și numărat printre cei trei suspendați după scandalul cu UTA II, deși e în general recunoscut pentru fair-play-ul său.
Instalarea sa pe banca tehnică a fost confirmată de club pe pagina oficială de Internet, care menționează că membrii Consiliului de Administrație  l-au votat în unanimitate, el fiind „un sportiv plecat din comuna noastră, având la bază facultatea de educaţie fizică şi sport şi experienţă în eşaloanele superioare a fotbalului românesc, unde a activat mulţi ani ca jucător”. Dănuț Mițiți a jucat la echipele UTA, Tricotaje Ineu, ACU, Șoimii Lipova sau Șoimii Pâncota, dar și la Unirea Sânicolau Mare și Minerul Lupeni.
Președintele Tiberiu Nicula a admis că se caută jucători pentru suplinirea absențelor din teren ale lui Mițiți, Adi Moț și Florin Mîț, ei adunând un total de 60 de etape! În altă ordine de idei, Victoria Zăbrani încearcă să-și reorganizeze centrul de copii și juniori, urmând să aleagă un coordonator. „Vreau un plan bine stabilit pe etape şi cicluri sportive, pentru a avea o evidenţă încă de la început a evoluţiei în timp a acestor tineri”, a subliniat președintele.
Victoria Zăbrani se va reuni pe 24 ianuarie.

Recomandările redacției