David Miculescu ales în echipa etapei de către LPF

0
299

Deși rezultatul meciului cu Dinamo nu a fost decât într-o mică măsură mulțumitor, comunitatea utistă are totuși parte de un premiu de consolare după acest meci: David Miculescu a fost selecționat de către LPF în echipa etapei a 11-a. Selecționarea sa nu este neapărat o surpriză dacă ținem cont de faptul că în doar 45 de minute, jucătorul arădean a reușit să înscrie două goluri, al doilea chiar la ultima fază a meciului, goluri care practic au adus echipei sale un punct, fiind marcate după ce Dinamo preluase un avantaj de 2-0 pe tabelă.

Chiar dacă în formula gândită de Laszlo Balint, Miculescu joacă pe postul de mijlocaș ofensiv cu vizibile veleități de atacant, specialiștii Ligii l-au introdus în trioul median al acestei echipe ideale a etapei a 11-a, echipă care se prezintă în felul următor:

Popa (FC Voluntari) – Goge (Rapid), Dawa (FC Botoșani), Celea (Chindia), Latovlevici (FC Argeș) – Ion Gheorghe (FC Voluntari), Nistor (CS Universitatea Craiova), Miculescu (UTA) – Torje (Dinamo), Luckassen (Sepsi), Petrila (CFR Cluj) Antrenor: Laurențiu Reghecampf (CS Universitatea Craiova)

Este pentru a doua oară când David Miculescu face parte din echipa etapei. Prima dată a fost selecționat după runda a șaptea, când a marcat golul victoriei de la Mediaș, tot în ultimul minut. Pentru UTA este a șasea oară când dă cel puțin un jucător în echipa etapei. În afara lui Miculescu celelalte nominalizări au mers către Erico da Silva (de două ori), Marko Vukcevic, Filip Dangubic, Desley Ubbink, Florin Iacob, Liviu Antal și Roger Junio.

 

(foto: uta-arad.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.